Timmerwerken

Houtskeletbouw

Totaalprojecten van A tot Z als een constructiepakket voor de zelfbouwer...
 
Voor onze houtskeletbouw-projecten werken wij steeds op maat van de klant. Wij kunnen U droomproject van fundering tot parket afwerken door onze nauwe samenwerking met verschillende professionele partners.
 
Indien U liever zelf de handen uit de mouwen steekt kunnen wij voor U de woning of aanbouw winddicht opleveren en U verder begeleiden in de afwerking van U droomhuis. Flexibiliteit dragen wij hoog in het vaandel. 

Daktimmer

Plat dak of hellend dak? Nieuwbouw of renovatie? Schuin of gebogen?

Door onze jarenlange ervaring voorzien wij voor elk type dak de gepaste uitwerking. Wij werken steeds volgens de voorgeschreven regels en normen in samenspraak met architect & bouwheer.

Ook voor dakoversteken, kroonlijsten, dakkapellen, dakvlakramen (Velux, Fakro, Keylite, ...), sierspanten, dakisolatie, geïsoleerde dakelementen ... kan U bij ons terecht.

Carports

Wij verzorgen alle mogelijk vormen van afdaken, carports, bijgebouwen, luifels. In samenspraak met onze klant gaan wij opzoek naar de geschikte materialen.
 
Gaat het nu om een carport met plat dak in EPDM, een eiken balkenconstructie met tegelpannen, een afdak met plastic golfplaten, ... voor elk project zoeken wij een oplossing op maat volgens ieders budget.

U kan hier werken in een constructie van geïnpregneerd grenen tot een volledig eiken constructie.

Houten terrassen

Bij de aanleg van een houten terras kunt U kiezen tussen een terras in massief hout of een hout-compossiet materiaal.

Er is een breed aanbod in massieve houtsoorten zoals Bankirai, Ipé, Padouk, Massaranduba, .... Deze houtsoorten zijn voorzien van een FSC-label.

Voor de plaatsing kunnen wij werken op regelbare terrasdragers en op een latwerk rechtstreeks op de ondergrond geplaatst, rekening houdend met de nodige afstandhouders om waterindringing te voorkomen.

Bijhorende bloembakken, terrasafschermingen , pergolas,  ... kunnen wij eveneens mee voorzien.